Congressen

Congressen2022-05-24T10:06:46+02:00

Heb je als professioneel in het onderwijs of zorgsector ook te maken met hoogbegaafde mensen? Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste onderzoeken in het domein hoogbegaafdheid? Heb je nood aan netwerken met inspirerende mensen? Dan kan je op de agenda van Hoogbloeier Gifted Academy terecht voor congressen in dit domein. Niet elk congres is georganiseerd door Hoogbloeier zelf, maar wij staan wel achter de congressen die hier vermeld zijn.

Hiernaast links vind je alle congressen, symposiums, workshop- of studiedagen over het onderwerp hoogbegaafdheid. Klik op het congres en zie voor welke professionele doelgroep dit congres bedoeld is, wat het programma is van dit congres, wat de kostprijs is en hoe je kan inschrijven.

Via onze nieuwsbrief kan je nog extra tips gratis ontvangen. Vul rechtsonder je naam en e-mailadres in en ontvang ongeveer maandelijks een nieuwsbrief per mail  waarin je steeds gratis een artikel met interessante tips kunt lezen. Verder ontvang je in deze nieuwsbrief ook onze uitnodigingen voor nieuwe opleidingen, producten of diensten zodat je niets hoeft te missen. Als extraatje krijg je een echt werkdocument cadeau: ‘Bloom als verrijkingsmethode’!

Wilt u meer informatie of een afspraak maken, neem dan telefonisch contact op op 0032 (0) 468 49 89 95,  mail naar info@giftedacademy.be of  vul het contactformulier hieronder in.

Contactformulier

Hoogbloeier Gifted Academy

Adm.zetel: Tarbotstraat 23 - 9000 Gent

Mobile: 0032 (0) 478 206 987