Nascholingen voor leerkrachten

Nascholingen voor leerkrachten2022-08-16T11:16:16+02:00

 Hoogbegaafdheid in de klas!

Als professional in het onderwijs kom je regelmatig in aanraking met hoogbegaafde kinderen of jongeren. Ben je leerkracht en vermoed je dat je een hoogbegaafd kind in de klas hebt, maar je bent het niet zeker? Ben je CLB-medewerker en je weet niet goed welk advies je kan geven aan ouders van hoogbegaafde kinderen? Dan kan je alvast heel wat bijleren over hoogbegaafdheid op onze nascholingen.

Voor professionelen in het onderwijs (leerkrachten, zorgleerkrachten en CLB-medewerkers) die specifiek met hoogbegaafde en getalenteerde kinderen aan de slag willen in hun klas.

Deze interactieve workshops behandelen steeds een bepaald onderwerp op gebied van hoogbegaafdheid en onderwijs. Leerkrachten, CLB-medewerkers,… kunnen er ervaringen uitwisselen en leren er welke acties er wetenschappelijk verantwoord zijn en vooral, welke er werken!

Praktisch

De nascholingen worden meestal georganiseerd op weekdagen, op verschillende locaties in verschillende regio’s. De data en regio’s zijn te vinden in de linkerkolom hiernaast of op onze agenda. De prijs van een evenement alsook een inschrijvingsformulier vind je via de link van elk evenement op deze agenda!

Wilt u meer informatie of een afspraak maken, neem dan contact op met onze onderwijsverantwoordelijke Ilse Verhoeven via 0465 009 209‬ of via email.

Hoogbloeier Gifted Academy

Adm.zetel: Tarbotstraat 23 - 9000 Gent

Mobile: 0032 (0) 478 206 987