Nascholing -> Aan de slag met hoogbegaafden in het secundair onderwijs

Nascholing -> Aan de slag met hoogbegaafden in het secundair onderwijs2019-06-20T12:08:37+02:00
Kaart wordt geladen...


Datum
05/11/2019
09:30-12:30

Locatie
Artenova
Moensstraat 19
2800 Mechelen
België

Categorie


Hoogbegaafde tieners: hoe ga je ermee aan de slag in de klas?

Na het volgen van de nascholing over het signaleren van hoogbegaafde tieners, ben je in staat om ze te herkennen in de klas. Maar velen onder hen zijn ondertussen hun interesse en leergierigheid kwijtgespeeld in het basisonderwijs en zijn gaan onderpresteren. Ze hebben zich zelden of nooit moeten inspannen en kunnen niet om met falen. Hoe ga je met deze hoogbegaafde jongeren aan de slag in het secundair?

Doelgroep: Leerkrachten secundair onderwijs, zorgcoördinatoren en leerlingbegeleiders.

In deze nascholing leggen we de focus op het trifocaal model van Sylvia B. Rimm en de groeimindset van Carrol Dweck. We leren je hoe je ook onderpresteerders weer kan motiveren om hun talenten verder te ontwikkelen.  Wat hebben ze nodig en hoe buigen we het onderpresteren om? Je krijgt in deze nascholing naast theorie ook praktische voorbeelden en tips voor hoogbegaafde jongeren in het secundair die je kan toepassen in de klas en op school. Van projecten tot mentorship, in deze nascholing krijg je voldoende materiaal om in de klas mee aan de slag te gaan.

Resultaat: Je krijgt theorie en tools aangeboden om aan de slag te gaan met hoogbegaafde jongeren en onderpresteerders in het secundair onderwijs.

Nascholing -> Aan de slag met hoogbegaafden in het secundair onderwijs

Inschrijven

Inschrijvingen zijn gesloten.

Hoogbloeier Gifted Academy

Adm.zetel: Tarbotstraat 23 - 9000 Gent

Mobile: 0032 (0) 478 206 987