Intervisie – Leren van elkaar

Intervisie – Leren van elkaar2018-05-14T08:45:46+02:00
Kaart wordt geladen...


Datum
30/05/2018
09:30-12:30

Locatie
Hoogbloeier Gifted Academy
Leo Tertzweillaan 11
9050 Gent
België

Categorie


Intervisiemoment

Een intervisie is een georganiseerd gesprek tussen mensen die werkzaam of in opleiding zijn in hetzelfde domein. Bij ons bij Hoogbloeier Gifted Academy is het domein uiteraard ‘hoogbegaafdheid’.  Intervisie is een zelfhulpmethode waarmee collega’s elkaar helpen om beter te worden in hun werk.

Al wie onze expert- en/of verdiepingsopleiding heeft gevolgd, kan op vrijwillige en gelijkwaardige basis regelmatig samenkomen bij Hoogbloeier Gifted Academy.  De deelnemers behandelen er problemen die zich op hun werkvloer voordoen en waar ze tegenaan lopen.  Dit kunnen problemen zijn op een school, in een klas, in een praktijk of in een begeleiding. Deze problemen kunnen zowel gaan over kinderen, jongeren als (jong)volwassenen. De intervisie gebeurt volgens een welbepaalde methode waarbij een trainer de intervisie begeleidt.

Het voordeel van zo’n intervisie is dat je uit verschillende invalshoeken handvaten krijgt voor het oplossen van jouw probleem. De meerwaarde van het opleidingsnetwerk van Hoogbloeier Gifted Academy is net dat vele deelnemers uit verschillende sectoren komen. Er zitten zowel leerkrachten, ouders, coaches, therapeuten en psychologen in onze groep. Je leert dus van elkaar en leert er breder te kijken naar een probleem. De bedoeling is dan ook om van elkaar te leren.

De intervisie is gratis voor leden Gifted Academy. Andere deelnemers betalen €15,- voor een voormiddag intervisie.

 

Intervisie - Leren van elkaar

Inschrijven

Dit evenement is helaas volzet. Indien u voor dit soort van evenement interesse heeft, stuur een mailtje naar info@giftedacademy.be.

Hoogbloeier Gifted Academy

Adm.zetel: Tarbotstraat 23 - 9000 Gent

Mobile: 0032 (0) 478 206 987