Nascholing -> Differentiëren (kleuters)

Nascholing -> Differentiëren (kleuters)2019-09-20T15:15:16+02:00
Kaart wordt geladen...


Datum
07/11/2019
09:30-12:30

Locatie
Artenova
Moensstraat 19
2800 Mechelen
België

Categorie


Sterke kleuters, hoe daag je ze uit?

De reguliere leerstof, instructie en herhalingsoefeningen zijn afgestemd op leerlingen met een gemiddelde intelligentie. De leerstijl van hoogbegaafde leerlingen wijkt door hun ongewone manier van denken sterk af van de leerstijl van reguliere leerlingen.

Doelgroep: Crèchemedewerkers en leerkrachten kleuteronderwijs

Als kleuterleider aan de slag gaan met een kind met een ontwikkelingsvoorsprong is een boeiende uitdaging. Zo’n kleuter kan nét iets meer aan. Maar hoe kan je dit kind blijven prikkelen en inspireren, zodat het (weer) zin heeft, krijgt of behoudt in leren en leven? Heel wat kleuterbegeleiders zijn hiertoe bereid. Maar hoe begin je eraan?

Resultaat: Deze nascholing geeft je meer inzicht in hoe hoogbegaafde leerlingen denken en leren. Vervolgens krijg je mee hoe de principes van hoogbegaafd onderwijs in elkaar zitten. Wat zijn de valkuilen, waarop moet je letten, wat is dat juist ‘compacten’, hoe weet ik welk verrijkingsmateriaal geschikt is?

 

Nascholing -> Differentiëren (kleuters)

Inschrijven

Dit evenement is helaas volzet. Indien u voor dit soort van evenement interesse heeft, stuur een mailtje naar info@giftedacademy.be.

Hoogbloeier Gifted Academy

Adm.zetel: Tarbotstraat 23 - 9000 Gent

Mobile: 0032 (0) 478 206 987