Informatiesessies

Informatiesessies 2018-06-28T12:21:55+00:00

Heb je als professioneel in het onderwijs of zorgsector ook te maken met hoogbegaafde mensen? Maar weet je niet zo goed wat dit inhoudt, heb je het gevoel dat je heel wat meer achtergrond kan gebruiken of weet je als leerkracht, psycholoog, enz. niet waar te vragen om advies? Dan kan je bij Hoogbloeier Gifted Academy terecht voor vorming in dit domein.

Hiernaast links vind je informatiesessies over het onderwerp hoogbegaafdheid en de werking van Hoogbloeier Gifted Academy. Klik op de sessie en zie voor welke professionele doelgroep de informatiesessie bedoeld is en hoe je kan inschrijven.

Via onze nieuwsbrief kan je nog extra tips gratis ontvangen. Vul rechtsonder je naam en e-mailadres in en ontvang ongeveer maandelijks een nieuwsbrief per mail  waarin je steeds gratis een artikel met interessante tips kunt lezen. Verder ontvang je in deze nieuwsbrief ook onze uitnodigingen voor nieuwe opleidingen, producten of diensten zodat je niets hoeft te missen. Als extraatje krijg je een echt werkdocument cadeau: ‘Bloom als verrijkingsmethode’!

Wilt u meer informatie of een afspraak maken, neem dan telefonisch contact op of per mail.
tel. 0032 (0) 478 20 69 87, vul het contactformulier hieronder in of mail naar info@giftedacademy.be.

Contactformulier

Contactgegevens

Leo Tertzweillaan 11, bus 01 - 9050 Gentbrugge

Phone: 0032 (0) 9 398 06 33