Onze nieuwsbrief ontvangen?

Onze nieuwsbrief ontvangen?2018-06-19T19:01:06+02:00

Bedankt voor je interesse

In onze nieuwsbrief, die maximaal om de twee weken verzonden wordt, word je als eerste op de hoogte gehouden van een nieuw artikel over hoogbegaafdheid op de site. Wanneer een nieuw boek uitkomt, een vraag voor deelname aan een TV-programma of onderzoek naar hoogbegaafdheid wordt gesteld of wanneer er een interessant aanbod is, laten wij dat via onze nieuwsbrief weten.
Uiteraard gaan we ook in op onze eigen agenda waardoor je steeds op de hoogte blijft van ons aanbod voor kinderen, jongeren, ouders, volwassenen en professionelen.

Er zijn twee verschillende nieuwsbrieven afhankelijk van doelgroep: je kan je inschrijven als ouder of als professional – of als beide uiteraard! Veel leesplezier!

Klik ⇑ voor een voorbeeld
Inschrijven hiernaast ⇒
Bloom

Als bonus bij je inschrijving geven we je ook graag een ‘cadeautje’ mee dat je in je mailbox zal ontvangen: een e-book over hoe je de gewone reguliere leerstof kunt upgraden naar leerstof voor hoogbegaafde leerlingen. Bekijk het even en ga vooral de voorbeelden lezen, want dat maakt alles veel duidelijker!

PS. Dit e-book is uiteraard meer bedoeld voor de leerkrachten onder jullie, maar ook ouders kunnen dit e-book doorgeven aan de leerkrachten van hun kinderen, niet?

Recente nieuwsbrieven gericht aan professionelen

Recente nieuwsbrieven gericht aan ouders en opvoeders

Hoogbloeier Gifted Academy

Adm.zetel: Tarbotstraat 23 - 9000 Gent

Mobile: 0032 (0) 478 206 987