Gifted Academy Netwerk

Gifted Academy Netwerk2019-10-06T12:19:56+01:00

Ik vond het een leerrijke dag en het is altijd  fijn om met gelijkgestemde zielen samen te komen.

Veerle

Inspiratie voor professionals

Heel wat professionelen die onze verdiepings- en/of expertopleiding hebben gevolgd, willen geconnecteerd blijven met elkaar. Heel wat leerkrachten en psychologen willen ook in een vorm van een netwerk zitten. Er is nood aan samenwerking, aan blijvend bijleren, aan intervisie, aan supervisie,…  En omdat het thema hoogbegaafdheid nog lang niet overal de aandacht krijgt die het verdient, zien we heel wat leerkrachten, hulpverleners en zorgverstrekkers in hun eentje knokken om veranderingen door te voeren binnen de onderwijs- en zorgsector. We willen deze pioniers met elkaar verbinden in het Hoogbloeier Gifted Academy netwerk, zodat ze elkander kunnen inspireren met nieuwe ideeën en mekaar kunnen versterken en motiveren.

Het Gifted Academy netwerk is een netwerk van professionals uit verschillende beroepsdomeinen die werken met en voor hoogbegaafden.  Wil je ook lid worden? Schrijf je onderaan in!

Om de kwaliteit van het netwerk te garanderen is het enkel toegankelijk voor:

Om lid te worden van het netwerk dien je de verdiepings en/of de expertopleiding van Hoogbloeier Gifted Academy gevolgd te hebben en ga je het engagement aan om jezelf verder professioneel te ontwikkelen. Je betaalt een lidmaatschap van 345 Euro (incl. btw) op jaarbasis en je kan doorheen het ganse jaar instappen. Wil je ook meer weten over hoogbegaafdheid? Neem een kijkje in ons aanbod.

Gifted Academy netwerk biedt:

  • 3 studiedagen / jaar met telkens een lezing over een HB-relevant thema, aangevuld met verschillende praktijkgerichte workshops waarin je inspiratie kan opdoen over nieuwe tools, methodieken of materialen. Dit is de ideale gelegenheid om samen te komen met gelijkgestemden.
  • 5% korting op opleidingen en producten 
  • Lidmaatschap van een gesloten Facebook groep Gifted Academy netwerk

 

Klik hier om de inhoud van de volgende studiedag te bekijken.

 

Lid worden van het Gifted Academy netwerk

Ik bevestig hierbij dat ik minstens de verdiepingsopleiding van Hoogbloeier Gifted Academy gevolgd heb en lid van het netwerk wens te worden.
    Ik bevestig hierbij dat ik een alumni ben van minstens één van de hierboven vermelde opleidingen.
  • Geef de naam aan wie de factuur mag gericht worden, kan ook een organisatie zijn
  • Geef het adres van de persoon of organisatie die de factuur zal betalen
  • BTW-nummer voor facturatie voor bedrijven

Hoogbloeier Gifted Academy

Adm.zetel: Tarbotstraat 23 - 9000 Gent

Mobile: 0032 (0) 468 498 995