Alumni

Alumni2020-02-17T14:02:02+01:00

“Ik vond het een leerrijke dag en het is altijd  fijn om met gelijkgestemde zielen samen te komen.”

Veerle

Inspiratie voor professionals

Heel wat professionelen die onze verdiepings- en/of expertopleiding hebben gevolgd, willen geconnecteerd blijven met elkaar. Er is nood aan samenwerking, aan blijvend bijleren, aan intervisie, aan supervisie,…  En omdat het thema hoogbegaafdheid nog lang niet overal de aandacht krijgt die het verdient, zien we heel wat leerkrachten, hulpverleners en zorgverstrekkers in hun eentje knokken om veranderingen door te voeren binnen de onderwijs- en zorgsector. We willen deze pioniers met elkaar verbinden in het Alumni netwerk, zodat ze elkander kunnen inspireren met nieuwe ideeën en mekaar kunnen versterken en motiveren.

Het Alumni netwerk is een netwerk van professionals uit verschillende beroepsdomeinen die werken met en voor hoogbegaafden.  Wil je ook lid worden? Schrijf je onderaan in!

Om de kwaliteit van het netwerk te garanderen is het enkel toegankelijk voor:

Om lid te worden van het netwerk dien je de verdiepings en/of de expertopleiding van Hoogbloeier Gifted Academy gevolgd te hebben en ga je het engagement aan om jezelf verder professioneel te ontwikkelen.

Het Alumni netwerk biedt:

  • 3 studiedagen / jaar met telkens een lezing over een HB-relevant thema, aangevuld met verschillende praktijkgerichte workshops waarin je inspiratie kan opdoen over nieuwe tools, methodieken of materialen. Dit is de ideale gelegenheid om samen te komen met gelijkgestemden.
  • 5% korting op opleidingen en producten
  • Lidmaatschap van een gesloten Facebook groep Alumni netwerk

Tarieven

Je betaalt een lidmaatschap van 345 Euro (incl. btw) op jaarbasis en je kan doorheen het ganse jaar instappen. Wil je ook meer weten over hoogbegaafdheid? Neem een kijkje in ons aanbod.

Inbegrepen in de prijs:  koffie/thee/water, broodjeslunch en borrel

Mooi meegenomen: als kleine resp. middelgrote ondernemer krijgt u met de KMO-portefeuille 30% korting!

Van deze opleiding wordt een factuur gemaakt.

Klik hier om de inhoud van de volgende studiedag te bekijken.

Hoogbloeier Gifted Academy

Adm.zetel: Tarbotstraat 23 - 9000 Gent

Mobile: 0032 (0) 468 498 995