Netwerk

Netwerk2019-03-20T11:35:10+00:00

Inspiratie voor professionals

Heel wat professionelen die onze verdiepings- en/of expertopleiding hebben gevolgd, willen geconnecteerd blijven met elkaar. Heel wat leerkrachten en psychologen willen ook in een vorm van een netwerk zitten. Er is nood aan samenwerking, aan blijvend bijleren, aan intervisie, aan supervisie,…  En omdat het thema hoogbegaafdheid nog lang niet overal de aandacht krijgt die het verdient, zien we heel wat leerkrachten, hulpverleners en zorgverstrekkers in hun eentje knokken om veranderingen door te voeren binnen de onderwijs- en zorgsector. We willen deze pioniers met elkaar verbinden in het Hoogbloeier Gifted Academy netwerk, zodat ze elkander kunnen inspireren met nieuwe ideeën en mekaar kunnen versterken en motiveren.

Het Gifted Academy netwerk is een netwerk van professionals uit verschillende beroepsdomeinen die werken met en voor hoogbegaafden.

Om de kwaliteit van het netwerk te garanderen is het enkel toegankelijk voor:

  • Alle leden van het Hoogbloeier- netwerk
  • Alumni van onze verdiepings- en/of expertopleiding die het engagement aangaan om zichzelf verder professioneel te ontwikkelen.

Wil je ook aansluiten bij ons netwerk van professionelen, volg dan onze verdiepingsopleiding en sluit je aan!

Gifted Academy netwerk biedt:

  • 3 studiedagen / jaar met telkens een lezing over een HB-relevant thema, aangevuld met verschillende praktijkgerichte workshops waarin je inspiratie kan opdoen over nieuwe tools, methodieken of materialen en tijd voor een intervisie waarin je een casus uit je eigen beroepspraktijk kan inbrengen waarover je met collega’s wilt sparren. 
  • 5% korting op opleidingen en producten 
  • Lidmaatschap van een gesloten Facebook groep Gifted Academy netwerk

 

“Ik vond het een leerrijke dag en het is altijd  fijn om met gelijkgestemde zielen samen te komen”, Veerle

 

Lid worden van het Gifted Academy netwerk

Ik bevestig hierbij dat ik minstens de verdiepingsopleiding van Hoogbloeier Gifted Academy gevolgd heb en lid van het netwerk wens te worden.
  • Geef de naam aan wie de factuur mag gericht worden, kan ook een organisatie zijn
  • Geef het adres van de persoon of organisatie die de factuur zal betalen
  • BTW-nummer voor facturatie voor bedrijven

Hoogbloeier Gifted Academy

Adm.zetel: Tarbotstraat 23 - 9000 Gent

Mobile: 0032 (0) 468 498 995