Nog meer Bloom?

Nog meer Bloom?2019-10-06T11:20:11+02:00

Wij willen u hartelijk bedanken voor de aankoop van ons pakket ‘Bloom als verrijkingsmethode’, een methode die zowel geschikt is voor kleuter-, lager als secundair onderwijs.

Het pakket ‘Bloom als verrijkingsmethode’ bestaat uit:

  • een boek (48 p.) met uitgebreide theoretische achtergrond over de taxonomie van Bloom en een aantal voorbeelden. Wij hebben voor u nog meer voorbeelden ter beschikking die u hieronder kunt downloaden
  • een boekje (16 p.) in hardkarton met handige fiches en beknopte handleiding.
  • een sjabloon om een lesvoorbereiding te maken. Die kunt u hieronder downloaden.
  • zes dobbelstenen waarbij zes eenvoudige vragen zijn samengebracht per denkvaardigheidsniveau. De dobbelstenen zijn voorgedrukt, uitgeknipt en voorgevouwen. Je hoeft enkel nog te plooien en vast te lijmen om ze tot dobbelstenen te vormen. Volgens onze drukker is de beste lijmsoort hiervoor ‘boekbinderslijm’ en ze geven ons ook volgende raad mee: meteen na het lijmen hou je de doosjes best in vorm door er drie elastiekjes rond te doen en daarna de doosjes minstens 24 u laten rusten voor gebruik.

Graag willen we ook Marianne en Hildi van deDNKRS bedanken voor het idee van de dobbelstenen dat we verder hebben uitgewerkt per beheersingsniveau. Bij hen kan je terecht voor nog meer uitdagend lesmateriaal. Kijk gerust op hun site.

Download het lesblad en nog meer voorbeelden door op de plaatjes hieronder te klikken.

Bloom lesblad kleur
Bloom, nog meer voorbeelden

Hoogbloeier Gifted Academy

Adm.zetel: Tarbotstraat 23 - 9000 Gent

Mobile: 0032 (0) 478 206 987