Talent-Vaardig

Yvonne Buijsen-Duran is oprichter en eigenaar van Praktijk Hoogbegaafd Roosendaal. Hierbij begeleidt zij hoogbegaafde kinderen, ouders en scholen in de soms hobbelige weg naar geluk. Tijdens haar studie ontdekt zij een praktische manier om de veel voorkomende uitdagingen bij (hoog)begaafdheid te kunnen begeleiden. Dit heeft geresulteerd in dit boek, waarin zij een bijzondere begeleidingsmethode beschrijft.
Deze methode richt zich op het aanleren van vaardigheden bij (hoog)begaafdheid en is geschreven voor alle professionals, zoals orthopedagogen, kinderpsychologen, kindercoaches, intern begeleiders, specialisten hoogbegaafdheid uit het voortgezet of basisonderwijs, coördinatoren van hoogbegaafdenonderwijs, enz. De methode is praktisch gericht en makkelijk in gebruik voor ieder die te maken heeft met deze getalenteerde kinderen.

De auteurs:

Yvonne Buijsen-Duran is al vele jaren ‘het opperhoofd’ van Praktijk Hoogbegaafd Roosendaal. Zij is psycholoog i.o., specialist Hoogbegaafdheid, Executieve functies, Drop Outs en Onderwijs, auteur van Talent-Vaardig en Talent-Vaardig voor Ouders, creatief brein achter en uitvoerder van het begaafdheidonderzoek, het peuteronderzoek en het hoogsensitiviteitsonderzoek en supervisor en creatief uitvoerder van Talent-Zijn.

Recensie:

Howard Gardner is hoogleraar cognitie en onderwijs aan de Harvard Graduate School of Education en hoogleraar neurologie aan de Boston University School of Medicins.

Titel:
Talent-Vaardig
Methode voor het aanleren van vaardigheden bij (hoog)begaafde kinderen

Auteur:
Yvonne Buijsen-Duran

Uitgeverij:
Praktijk Hoogbegaafd Roosendaal, Roosendaal, © 2013

ISBN:
978-90-820991-0-2

Bestel uw boek hier!
2018-06-23T18:45:32+02:00

Leave A Comment

Hoogbloeier Gifted Academy

Adm.zetel: Tarbotstraat 23 - 9000 Gent

Mobile: 0032 (0) 478 206 987