Bloom als verrijkingsmethode

Bloom als verrijkingsmethode2022-03-08T11:20:55+01:00

Sterke leerlingen ook uitdagen in de klas?

hoogbloeier_bloom1_editWil je graag je lessen upgraden zodat ze ook uitdagend worden voor je sterkere leerlingen in de klas? Dan bieden wij je graag ons pakket ‘Bloom als verrijkingsmethode’ aan zodat je op een relatief eenvoudige manier je lessen kan verrijken. Met behulp van de taxonomie van Bloom kunnen álle lessen – gelijk welk vak, thema of onderwerp – uitdagend worden gemaakt. Dit pakket kan je inzetten zowel in de kleuterklas, in de lagere school als in het secundair onderwijs.

Bij het voorbereiden van je les kan je de taxonomie van Bloom als uitgangspunt gebruiken. Door in je lessen af en toe vragen en taken op te nemen die een beroep doen op de hogere-orde denkvaardigheden, kan je tegemoet komen aan de noden van de sterkere leerlingen.

Productomschrijving

Het pakket ‘Bloom als verrijkingsmethode’ bestaat uit een boek (48 p.) met uitgebreide theoretische achtergrond over de taxonomie van Bloom en een aantal voorbeelden, een boekje (16 p.) in hardkarton met handige fiches en handleiding, een sjabloon om een lesvoorbereiding te maken en zes dobbelstenen waarbij zes eenvoudige vragen zijn samengebracht per denkvaardigheidsniveau. De dobbelstenen zijn voorgedrukt, uitgeknipt en voorgevouwen. Je hoeft enkel nog te plooien en vast te lijmen om ze tot dobbelstenen te vormen.

Prijs en verzending

Het product ‘Bloom als verrijkingsmethode’ kost €60,- incl. BTW en verzendingskosten (binnen België). Voor leveringen buiten België komt er €15,20- extra aan verzendingskosten bij.
Indien je met je school voor elke leerkracht een pakket wilt aankopen, dan krijg je bij negen bestellingen het tiende pakket gratis.

Bestellen kan via onderstaand bestelformulier. Vergeet hierbij niet jouw factuur- en verzendadres te vermelden. Na bestelling ontvang je een factuur via e-mail en na betaling het pakket via de post.

  • Voer een getal tussen 1 en 99 in.
  • Als het leveradres verschillend is van het facturatieadres, gelieve hieronder het facturatieadres in te vullen.
  • Bloom, nog meer voorbeelden
  • Bloom lesblad kleur
  • Bloom ©Hoogbloeier Gifted Academy

Hoogbloeier Gifted Academy

Adm.zetel: Tarbotstraat 23 - 9000 Gent

Mobile: 0032 (0) 478 206 987